dissabte, 24 de desembre del 2011

Ciutadans pel Canvi acorda la dissolució i 12è Congrés del PSC

COMUNICAT DE PREMSA - L’assemblea extraordinària de Ciutadans pel Canvi (CpC) ha aprovat aquest dimarts 13 de desembre del 2011 la dissolució de l’entitat. L’acord, pres per majoria absoluta, posa punt final a una innovadora experiència de pràctica política ciutadana, que va començar el 1999 amb la constatació que calia un canvi profund en les formes de governar i de fer política a Catalunya.
Alvar Roda. President de CpC

El plenari de l’assemblea, òrgan legal per aprovar la dissolució, ha acordat també encomanar a l’actual Junta Rectora de CpC Ciutadans pel Canvi la gestió de la dissolució. El primer pas d’aquest procés va tenir lloc el 26 de novembre d’enguany, quan la Convenció de CpC (assemblea anual ordinària) va aprovar, a proposta de la Junta Rectora, una moció que plantejava el final del cicle polític de CpC.

  Els socis i sòcies que han participat a la reunió, entre els quals hi havia el President Pasqual Maragall, inspirador de CpC, i els expresidents de l’associació Josep M. Vallès i Carme Valls, han reivindicat l’aportació de Ciutadans pel Canvi com a nova forma de fer política i han agraït l’espai d’intercanvi i de generació de propostes que suposa l’entitat. Igualment, han remarcat la valentia política i el rigor en la gestió del tancament de CpC per donar per acabat un cicle profitós per a la política d’esquerres catalana.

Tots els participants han coincidit a manifestar la seva voluntat de continuar, ja sigui de manera individual o col·lectiva, amb el compromís cívico-polític propi dels valors sobre els quals es va crear CpC.
Ciutadans pel Canvi

12è Congrés del PSC

 Pere Navarro nou  primer secretari del partit i Núria Parlon batllesa de Sta. Coloma de Gramenet, nova Secretària d'Àrea de Ciutadania i Societat Civil a la nova Comissiò Executiva del PSC

artículo opinión