dimarts, 26 de juny del 2012

El 15M crida a la acció contra la Banca i els desnonaments


Barcelonès Nord i Maresme - El moviment 15M orgatnitza aquest 29 de juny una cercavila unitària simultània a Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià, Mataró i Premià contra les entitats bancàries . Hi serem totes: aturades, estudiants, precàries, desnonades, estafades… totes les víctimes del robatori a mà armada del sistema bancari hi serem allà per desemmascarar-los i assenyalar-los com a culpables.Desfilarem de forma no-violenta per les principals sucursals bancàries del centre de Badalona i deixarem la nostra empremta a les coves d’aquests lladres perquè quedin assenyalats com a culpables.

Xerrada informativa sobre habitatge

Badalona - Dimarts 26 de juny, a les 19:00h, realitzarem una xerrada informativa sobre habitatge, a l’entrada de l’ambulatori de Lloreda. Antoni Tallada, de l’Asociación 500×20 de Nou Barris, ens parlarà del problema dels desnonaments, les hipoteques, l’habitatge i el lloguer social; i David Ramón, d’Estafa Banca Badalona, compartirà amb nosaltres informació sobre les preferents i els productes tòxics bancaris.
27 i 29 juny DOBLE DESNONAMENT
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Badalona impulsa 2 esdeveniments molt importants, i ens agradaria que féssiu la màxima difusió possible, l’èxit d’aquestes convocatòries dependrà moltíssim del volum de persones que assisteixin. 
DIMECRES 27 DE JUNY - HORA: 9:30h (llançament previst per les 10:30h). LLOC: Grup Verge de la Salut, bloc 13 4º 2ª BADALONA
Raúl i la seva família van contractar una hipoteca pont, al no poder vendre el seu habitatge de c/Enginyer Deulofeu, 6 , la seva hipoteca va ascendir a una quota aproximada de 4000€/mes, que com és normal, i malgrat no haver deixat mai de treballar, no han pogut pagar. A més la immobiliària, dient que els arreglaria el problema els va estafar 10.000€. Aquesta família reclama a BANCA CÍVICA la condonació del deute i poder viure en règim de lloguer social en la situada en Grup Verge de la Salut.
- CONCENTRACIÓ ENFRONT DE CATALUNYA CAIXA PER RECLAMAR LA DACIÓ EN PAGAMENT DIVENDRES 29 DE JUNY
HORA: 10:00h - LLOC: Avinguda Mònaco, 10-14 BADALONA sucursal Catalunya Caixa (a prop metre Fons)
El dia 29, la PAH de Badalona, ens concentrarem davant de Catalunya caixa per reclamar que donin resposta a les cartes que demandaven la dació en pagament per solucionar els problemes de 3 famílies de Badalona. Durant la concentració es repartirà informació de les tasques de la plataforma i es convidarà a tothom a que signi per la ILP "per la dació en pagament i el lloguer social". No us oblideu de portar la vostra samarreta verda.!!!