diumenge, 1 de juliol del 2012

El GREC 2012 arranca el 30 de juny amb una festa oberta a la ciutadania


Veure el video

Barcelona - Una gran festa ciutadana. Així serà la inauguració del Grec 2012 Festival de Barcelona, aquest dissabte, 30 de juny, a partir de les 21 h, al passeig de Lluís Companys. Música i teatre aeri seran els protagonistes d’una celebració a la que tothom hi està convidat.

Aquesta és la primera ocasió en què el Grec s’inaugura amb una celebració adreçada a tota la ciutadania sense distincions. La festa començarà amb música, a partir de les 21 h, quan els Canteca de Macao faran sonar els seus ritmes mestissos i de fusió.
Després, a les 22.30 i 00 h, podreu veure dos passis de “Pedalejant cap al cel”, un espectacle amb el que la companyia belga Theater Tol ens farà mirar cap al cel per seguir les evolucions de les ballarines, violinistes i ciclistes que penjaran d’un gran carrusel suspés sobre els nostres caps. I, a les 23 h, tocarà La Troba Kung-Fú i la seva barreja de rumba catalana, rock, dub, cúmbia i mil ritmes més.
Recordeu que la inauguració té entrada lliure, així que tots esteu convidats a venir. I que, com sempre, els transports públics són la millor opció per arribar a la festa.
PROGRAMA