dimecres, 20 d’agost del 2014

Festa Major a Santa Coloma del 5 al 8 de setembre



camela_opt
http://www.gramenet20.com - Ja tenim la Festa Major a sobre. Enguany es celebrarà del divendres 5 al dilluns 8 de setembre, ambdós inclosos. Quatre escenaris -Plaça de la Vila, plaça del Rellotge, Can Zam i la nova carpa de Can Peixauet- acolliran actuacions de caire divers, mentre un munt d’activitats per a tots els públics omplen els diferents espais de la ciutat.
L’ara duet musical Camela actuarà la primera nit de Festa Major, el divendres 5 -a partir de les 23.00-, a la plaça de la Vila, segons que informa l’ajuntament. Amb 20 anys de trajectòria i més de 7 milions de discos venuts, arriben a Santa Coloma per presentar el seu nou disc, “Más de lo que piensas”. En aquest mateix escenari, el dissabte 6 a les 23.00 hores, els Mishima celebren el quinzè aniversari com a banda presentant “L’ànsia que cura”. Dilluns 8, tancarà la festa en aquest indret el rapper barceloní Eddie MV.
El Fondo
El veïnat del Fondo, i per extensió el de la resta de la ciutat, gaudirà a la plaça del Rellotge, del grup de tribut a Gipsy Kings, Gipsy Hits, el divendres 5; i de les sevillanes de Guadaljarafe el dissabte 6.
D’altra banda, el Cortocirtuit 2014, que enguany canvia d’ubicació i s’instal·la a la carpa de Can Peixauet, i el FISC Sintonitzza al renovat escenari de Can Zam, encapçalen l’oferta musical alternativa.
Un dels protagonistes de la Festa Major, serà el monologuista còmic, Goyo Jiménez, que presenta el seu espectacle “En verdad os digo” al Teatre Sagarra, el diumenge 7 (18h) amb les entrades a 20 euros.
Nens i nenes

Pel que fa als més menuts i menudes, es podran divertir (i remullar) amb Bassal Rock, el dissabte 6 a les 11.00 a Can Sisteré, i al mateix escenari el diumenge 7 amb una nova edició de l’exitosa “Festa d’aigües”, a partir de les 11h.
Com és tradicional a la nostra festa, la ciutadania podrà gaudir un cop més dels correfocs, gegants, sardanes, havaneres, puntaires, jotas, migas, balls per a la gent gran, piromusical…en el format i l’horari habitual d’edicions anteriors.