divendres, 22 de gener del 2016

Actes culturals d' interés

ARA - 4a edició del festival de novel·la negra catalana 'Tiana Negra'
Per quart any consecutiu, aquest cap de setmana el municipi de Tiana (Maresme) es converteix en el centre de la literatura negra escrita en català presentant un conjunt d'activitats i debats amb la participació d'autors catalans especialitzats en aquest gènere. El festival 'Tiana Negra' és una iniciativa del periodista i escriptor Sebastià Bennassar.
         Torna el cicle 'Dan dan dansa' al Mercat de les Flors
Aquest cap de setmana comença la  6a edició del cicle 'Dan dan dansa' al Mercat de les Flors. La creadora i ballarina catalana Maria Campos presenta un espectacle familiar, adreçat a nens i nenes a partir de 8 anys, anomenat ' Tarannà'. Es tracta d'una proposta escènica sobre el concepte de la "transformació" a través de l'objecte, l'espai i el cos.
 Exposició 'Som cultura popular". Mostra del patrimoni immaterial' a la Fabra i Coats
Aquest cap de setmana, la fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu acull la mostra del patrimoni immaterial de Barcelona, 'Som cultura popular', adreçada a diferents col·lectius de la cultura popular: entitats, associacions, professionals del món acadèmic i investigadors de tot l'Estat. Hi ha programades un munt d'activitats entre exposicions, projeccions, debats, conferències, fires, jocs, gastronomia, música, dansa...